Ugradnja trepavica
12. lipnja 2018.
LED maska
12. lipnja 2018.

Microneedling + ultrazvučna špatula

Microneedling je suvremeni dermatološko sustav korištenja mikro iglica kojima se prodire u kožu (u epidermalni i dermalni sloj kože) i kojima se omogućuje bolja penetracija aktivnih tvari u kožu. Ubodima mikroiglicama prodiremo do čak 2 mm duboko u dermalni sloj kože, prenosimo aktivne sastojke do stanica i potičemo stanice kože da kreiraju novi kolagen te da se obnove. Ultrazvučna špatula za čiščenje lica je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje.

Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling uz redovitu uporabu ultrazvučni čistač smanjiti će učestalost mitesera i akni. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje i kao početni tretman pomlađivanja kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Okvirno trajanje tretmana: do 30 min

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!