Dermapen ( Microneedling)

Dermapen je suvremeni dermatološko sustav korištenja mikro iglica kojima se prodire u kožu (u epidermalni i dermalni sloj kože) i kojima se omogućuje bolja penetracija aktivnih tvari u kožu. Ubodima mikroiglicama prodiremo do čak 2 mm duboko u dermalni sloj kože.

MICRONEEDLING lice

Microneedling je nekirurška metoda za uklanjanje bora, ožiljaka i regeneraciju kože koja pruža koži elastičnost i glatkoću.
Tretman mikroiglicama kojima stvaramo mikrooštećenja na koži te se potiče prirodni proces obnavljanja kože,odnosno potičemo kožu da stvara kolagen koji doprinosi mladenačkom izgledu kože i održava njenu elastičnost i glatkoću.
Mikrooštećenja se odražavaju u obliku crvenila koje traje do nekoliko sati te na taj način stimulira proizvodnju kolagena i elastina, te se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.
Koža je nakon tretmana elastičnija, svježija te se znatno popravlja kvaliteta kože uz uklanjanje umornog izgleda lica.    Tokom tretmana koriste se posebni proizvodi i ampule koje se biraju individualno u skaldu sa klijentovim željama i potrebama.

Microneedlingom ili Dermapenom lica može riješti probleme poput:

 • akna I ožiljka od akni
 • hiperpigmentaciju
 • bore i opuštenu kožu lica i vrata
 • proširene pore
 • ožiljke

Za dobre i traje rezultate potrebno je odraditi 2-3 tretmana.

MICRONEEDLING tijelo

Microneedling je nekirurška metoda za uklanjanje strija, ožiljaka i regeneraciju kože koja pruža koži elastičnost i glatkoću.
Tretman mikoiglicama kojima stvaramo mikrooštećenja na koži te se potiče prirodni proces obnavljanja kože, potiče se stvaranje kolagena koji doprinosi boljem izgledu kože i održava njenu elastičnost i glatkoću.
Mikrooštećenja se odražavaju u obliku crvenila koje traje do nekoliko sati te na taj način stimulira proizvodnju kolagena i elastina, te se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Koža je nakon tretmana elastičnija, svježija te se znatno popravlja kvaliteta kože. Tokom tretmana također se koriste ampule koje pospješuju obnovu i zacjeljivanje kože.

Za dobre i trajne  rezultate potrebno je odraditi 2-4 tretmana, ovisno o količini i dubini strija.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Okvirno trajanje tretmana: do 60 min

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu