Solarij Sclass

Solarij je tehnički uređaj za zračenje tijela s UV-svjetlom.

Svrha korištenja solarija je preplanulost te estetski razlozi. Također koristi se u medicini za liječenje kožnih bolesti poput akni. Sastoji se od donje ploče za ležanje i gornje ploče, kojom se zatvara. 

Naš solarij ima nove kolagen / UVA / UVB lampe koje daju boju, regeneriraju kožu, a ujedno i obnavljaju oštečenja kože. Sunčanje u solariju potiče stvaranje D-vitamina koji naše kosti čini čvrstima i zdravima. Povećava otpornost na prehladu, gripu i kašalj te jača imunološki sistem.

Prirodna obrana kože od štetnih sunčevih zračenja je stvaranje pigmenta melanina koji je istovremeno zaslužan za tamnjenje kože a solarijem potičemo lučenje tog pigmenta i stvaramo obranu koži.

UVA zrake djeluju antiseptično što znači da imaju utjecaj na čišćenje kože od raznih osipa/prištića/psorijaze.Kolagen lampe potiču obnavljanje vašeg prirodnog kolagena te dugoročno vašu kožu čine svježom i zdravom, nema više straha od štetnosti solarija na vašu kožu – dehidracije tj. bora.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu