Solarij Sclass

Solarij je tehnički uređaj za zračenje tijela s UV-svjetlom.

Svrha korištenja solarija je preplanulost te estetski razlozi. Također koristi se u medicini za liječenje kožnih bolesti poput akni. Sastoji se od donje ploče za ležanje i gornje ploče, kojom se zatvara. 

Naš solarij ima nove kolagen / UVA / UVB lampe koje daju boju, regeneriraju kožu, a ujedno i obnavljaju oštečenja kože. Sunčanje u solariju potiče stvaranje D-vitamina koji naše kosti čini čvrstima i zdravima. Povećava otpornost na prehladu, gripu i kašalj te jača imunološki sistem.

Prirodna obrana kože od štetnih sunčevih zračenja je stvaranje pigmenta melanina koji je istovremeno zaslužan za tamnjenje kože a solarijem potičemo lučenje tog pigmenta i stvaramo obranu koži.

UVA zrake djeluju antiseptično što znači da imaju utjecaj na čišćenje kože od raznih osipa/prištića/psorijaze.Kolagen lampe potiču obnavljanje vašeg prirodnog kolagena te dugoročno vašu kožu čine svježom i zdravom, nema više straha od štetnosti solarija na vašu kožu – dehidracije tj. bora.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu