Puder za obrve

Puder obrve su novija metoda mikropigmentacije obrva. Puder obrvama na licu se postiže suptilan efekt promjene bez straha od preizraženih obrva. Krajni rezultat su prirodno naglašene obrve bez jakih kontura i velike trauma kože.

Puder za obrve

Tko su kandidati za puder obrve ?
Kandidat za pudere obrve može biti svaka osoba starija od 18 godina koja želi popuniti I naglasiti svoje obrve a da pritom obrve zadrže prirodan look. Također je ova tehnika prigodna za klijente sa masnijom kožom te za one u zreloj dobi.

Tko nisu kandidati za puder obrve ?
⦁ Trudnice I dojilje
⦁ Osobe koje planiraju donirati krv u narednih 6 mjeseci
⦁ Osobe koje ide na kemoterapiju
⦁ Osobe koje piju neke od navedenih lijekova – antiprotozoici, antimikrobiotici, Roaccutane, steroidi, Hidrokortizon, Retinol A

Otežano izvođenje tretmana mogu izazvati i : Aspirin, antidepresivi, inzulin, ljekovi za krvni tlak, ljekovi za štitnjaču, botox.
Za sva ostala pitanja i nejasnoće dogovorite konzultacije sa našim stručnim osobljem.
Kako izgleda tretman puder obrva ?
⦁ Nakon razgovora sa klijentom i potpisivanja pristanka za tretman krećemo sa dogovorom oko oblika, debljine te ostalih želja.
⦁ Višak obrva uklanjamo koncem i/ili pincetom
⦁ Zatim radimo MJERENJE lica i obrva, određujemo novi oblik obrve po mjeri lica. U potpunosti individualan pristup svakom klijentu u ovom koraku rezultira željenim obrvama.
⦁ Odabir boje ( pigmenta). Po potrebi pigmenti se mješaju kako bi postigli najbolju moguću nijansu. Tokom izbora pigmenta u obzir uzimamo razne faktore kao što su tip kože, boja kose, boja očiju.
⦁ Započinjemo sa sjenčanjem obrva I izvođenjem tretmana uz primjenu anestetika.

Trajanje tretmana je od 90 – 180 minuta.
Priprem prije tretmana
Najmanje 24 – 36 sati prije tretmana preporuča se izbjegavanje alkoholnih pica. Također se preporuča izbjegavati solarij I sunčanje 7 dana prije tretmana. Dan prije tretmana poželjno bi bilo napraviti kućni piling obrva i kože oko obrva.Nakon toga normalno nanjeti kremu.
Njega nakon tretmana
Kako bi se kvalitetno pobrinuli za njegu svojih obrva naš stručnjak za trajnu šminku detaljno Vas educira o kućnoj njezi nakon tretmana te o pravilima / zabranama nakon izvođenja istog. Nakon tretmana dobivate pismeno detalje upute.
Proces regeneracije traje od 4 do 7 dana ovisi o starosnoj dobi klijenta. Potpuno vrijeme oporavka kože je 15 dana.

4 tjedna nakon tretmana potrebno je napraviti korekciju kako bi se pigment upotpunio.


Trajnost puder obrva

Puder obrve traju od 12- 18 mjeseci. Ovisno o stanju i tipu kože, te o starosnoj dobi.

Do 18 mjeseci moguće je odraditi Refresh, nakon 18 mjeseci naplaćuje se novi tretman.

 

LIP BLUSH

Ova jedinstvena tehnika mikropigmentiranja ne ostavlja ožiljke niti uzrokuje neželjene promjene pigmenta (sive, plave, zelene I crvene obrve). Za manje od 24 sata i najmanja crvenila će nestati sa kože

Puder obrve rade se mašinicom, za razliku od poznatog klasičnog iscrtavanja koji se radi ručno, a jedna su od idealnijih metoda unosa pigmenta u kožu. Mašinicom se kontrolira unos pigmenta u kožu, jednako se raspoređuje njegova količina i dubina unosa. Na taj način obrve izgledaju kao da su profesionalno isjenčane sjenilom ili olovkom za obrve.
Razlikujemo 2 osnovne metode rada : Stippling ( točkanje ) i Shading ( sjenčanje). U MEC Venus koristimo obje tehnike kombinirano kako bi došli do najboljih rezultata.

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu