Dijamantna mikrodermoabrazija

Iznimno je popularna zato što je učinkovita za sve tipove kože. To je nekirurška metoda pomlađivanja, brza, praktična i bezbolna. Koža nakon prvog tretmana odmah izgleda mlađe i glatka je.

Dijamantna mikrodermoabrazija je oblik dubinskog pilinga koju čine sitne čestice dijamanata postavljenih pod različitim kutevima i raspoređenih po veličini. Te čestice odstranjuju površinski sloj kože i mrtve stanice čime se omogućuje stvaranje novih stanica i kolagena te regeneracija oštećenog tkiva.

Ovim tretmanom ublažavaju se i uklanjaju bore i ožiljci, a ten postaje pročišćen. Poželjno ju je primjenjivati i u liječenju akni. Zbog bolje prokrvljenosti uspostavlja se optimalan dotok hranjivih tvari i kisika te bolji odvod limfe, što umanjuje mogućnost pojave novih akni.

Tretman traje 30 minuta, a nakon toga u kožu se ciljano unose bogate supstance poput kolagena, hijaluronske kiseline, različitih vitamina i minerala ovisno o tipu kože i cilju tretmana.

Ovo je jedan od rijetkih tretmana koji je blag izvana, a izuzetno konkretan iznutra. Već se tijekom izvođenja vidi razlika između djela lica na kojoj se radi i one na kojoj “poliranje” još nije započelo. Samo jednim tretmanom dijamantne mikrodermoabrazije uklanja se do tri puta veći broj mrtvih stanica nego u mnogim drugim tretmanima. Drugim riječima, razliku ćete primijetiti odmah.

Dijamantna mikrodermoabrazija potpuno je bezbolna. Može se koristiti kao tretman u kurama ako uklanjamo bore, proširene pore, ožiljke od akni i slično. Kao zasebni tretman trenutno osvježava lice.

Odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima, ali s obzirom na povećanu osjetljivost kože preporučujemo neko vrijeme izbjegavati direktno izlaganje suncu.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu