Dijamantna mikrodermoabrazija

Iznimno je popularna zato što je učinkovita za sve tipove kože. To je nekirurška metoda pomlađivanja, brza, praktična i bezbolna. Koža nakon prvog tretmana odmah izgleda mlađe i glatka je.

Dijamantna mikrodermoabrazija je oblik dubinskog pilinga koju čine sitne čestice dijamanata postavljenih pod različitim kutevima i raspoređenih po veličini. Te čestice odstranjuju površinski sloj kože i mrtve stanice čime se omogućuje stvaranje novih stanica i kolagena te regeneracija oštećenog tkiva.

Ovim tretmanom ublažavaju se i uklanjaju bore i ožiljci, a ten postaje pročišćen. Poželjno ju je primjenjivati i u liječenju akni. Zbog bolje prokrvljenosti uspostavlja se optimalan dotok hranjivih tvari i kisika te bolji odvod limfe, što umanjuje mogućnost pojave novih akni.

Tretman traje 30 minuta, a nakon toga u kožu se ciljano unose bogate supstance poput kolagena, hijaluronske kiseline, različitih vitamina i minerala ovisno o tipu kože i cilju tretmana.

Ovo je jedan od rijetkih tretmana koji je blag izvana, a izuzetno konkretan iznutra. Već se tijekom izvođenja vidi razlika između djela lica na kojoj se radi i one na kojoj “poliranje” još nije započelo. Samo jednim tretmanom dijamantne mikrodermoabrazije uklanja se do tri puta veći broj mrtvih stanica nego u mnogim drugim tretmanima. Drugim riječima, razliku ćete primijetiti odmah.

Dijamantna mikrodermoabrazija potpuno je bezbolna. Može se koristiti kao tretman u kurama ako uklanjamo bore, proširene pore, ožiljke od akni i slično. Kao zasebni tretman trenutno osvježava lice.

Odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima, ali s obzirom na povećanu osjetljivost kože preporučujemo neko vrijeme izbjegavati direktno izlaganje suncu.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu