Gljivice na
noktima noge

Gljivice na noktima uobičajena su pojava koja obično započinje bijelom ili žutom mrljom ispod nokta. Kako se gljivična infekcija širi, nokat se obezboji, zadeblja i vrh nokta se počinje raspadati sa pojavom neugodnog mirisa.

Naša preporuka u borbi protiv gljivica je OXYGEN – aparat koji radi na principu puštanja 90% kisika na nokat u snazi od 95 bara  te samim time zaustavlja rast i razvoj gljivica. Potrebno je napraviti 4-5 tretmana za potpuno izlječenje nokta.

Antifugal gel– specijalni gel za nokte na nogama i rukama koji su oboljeli od gljivica. Gel ima posebne sastojke koji sprječavaju nastanak gljivica i njihovo širenje. Njime se nadograđuje nokat ako je potrebno kako bi se prikrila oštećenja koja gljivice rade ploči nokta. U MEC Venus prilikom geliranja noktiju strogo pazimo na oštećene i zaražene nokte, ukoliko primjetimo da postoji zaraza gljivicom, a klijent inzistira na trajnom laku ili gelu, obavezno koristimo antifugalni gel kao bazu.

ND Yag Q-switch laser – za uklanjanje gljivica na noktima koristimo ovaj napredni laser, točnije njegov filter 1064 nm kojim tretiramo gljivice na noktima ( onihomikoza). Za rezultate potrebno je ukloniti zaraženi dio nokta, odraditi  od 4 do 8 tretmana, te primjenjivati lokalnu terapiju ( može se kombinirati sa OXYGEN tretmanom protiv gljivica za učinkovitije rezultate ).

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu