Gljivice na
noktima noge

Gljivice na noktima uobičajena su pojava koja obično započinje bijelom ili žutom mrljom ispod nokta. Kako se gljivična infekcija širi, nokat se obezboji, zadeblja i vrh nokta se počinje raspadati sa pojavom neugodnog mirisa.

Naša preporuka u borbi protiv gljivica je dermaoxy – aparat koji radi na principu puštanja 90% kisika na nokat u snazi od 95 bara  te samim time zaustavlja rast i razvoj gljivica. Potrebno je napraviti 4-5 tretmana za potpuno izlječenje nokta.

Antifugal gel– specijalni gel za nokte na nogama i rukama koji su oboljeli od gljivica. Gel ima posebne sastojke koji sprječavaju nastanak gljivica i njihovo širenje. Njime se nadograđuje nokat ako je potrebno kako bi se prikrila oštećenja koja gljivice rade ploči nokta. U MEC Venus prilikom geliranja noktiju strogo pazimo na oštećene i zaražene nokte, ukoliko primjetimo da postoji zaraza gljivicom, a klijent inzistira na trajnom laku ili gelu, obavezno koristimo antifugalni gel kao bazu.

 

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu