Med2 Contour je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatog MedContour tretmana, koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela - uklanjanja celulita i zatezanja kože tijela. Med Contour tretman prva je prava alternativa liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma.

 

Ultrazvuk se do sada pokazao kao najbolja nekirurška metoda za uklanjanje celulita i masnih naslaga. Naime, tretman djeluje izravno - razbija opnu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj; dok kod celulita razbija vezivna vlakna - što je temeljno za uklanjanje celulita.

 

Efikasnost tretmana dodatno pospješuje limfna drenaža, koji slijedi nakon ultrazvuka. To je jako važno jer se tako brže izlučuju oslobođene masti, ubrzava se cirkulacija i izbacuje višak tekućine, osobito kad se tretira celulit. Naposljetku je rezultat smanjivanje obujma, pa i nekoliko centimetra, a celulit nestaje s najmanjim mogućim brojem tretmana.

 

Aparat razgrađuje masne stanice, smanjuj i uklanja celulit. S nastavcima za limfnu drenažu pospješuje se izlučivanje masnih stanica, a nakon tretmana s nastavkom za zatezanje i učvršćivanje kože, nema opasnosti od opuštene kože i neravnina. Štoviše, poboljšava se tekstura kože, glađa je i mekša.
Okvirno trajanje tretmana:
Male zone: ruke ili listovi ili koljena do 30 min
Velike zone : bedra,bokovi,natkoljenice ili cijele noge ili trbuh od 30 do 60 min

 

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!