Med2 Contour

Med2 Contour zasigurno je najpopularniji tretman u MEC Venus. Provjerite zašto je to tako...

Najizvođeniji tretman nekirurškog uklanjanja masnih naslaga u SAD-u 2013., 2014. i 2015. godine! 

✔ rezultati tretmana slični kao kod operativne liposukcije
✔ najbolji aparat na tržištu za brzo i neinvazivno oblikovanje tijela
✔ odmah vidljivi rezultati
✔ istovremeno uklanjanje celulita i zatezanje kože
✔ izvrstan učinak u kombinaciji s limfnom drenažom
✔ 100% siguran, odobren od strane FDA
✔ sami birate želite li tretirati cijelo tijelo ili samo dio
✔ potpuno bezbolan, ugodan tretman (osjećaj je sličan kao kod masaže vrućim kamenjem)

Prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvog Med2 Contour tretmana je 1 inch = 2,5 cm. Što znači da ćete biti i više nego oduševljeni, a sami birate dijelove tijela ili cijelo tijelo.

Med2 Contour je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatog MedContour tretmana, koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela – uklanjanja celulita i zatezanja kože tijela. Med Contour tretman prva je prava alternativa liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma.

Ultrazvuk se do sada pokazao kao najbolja nekirurška metoda za uklanjanje celulita i masnih naslaga. Naime, tretman djeluje izravno – razbija opnu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj; dok kod celulita razbija vezivna vlakna – što je temeljno za uklanjanje celulita.

Efikasnost tretmana dodatno pospješuje limfna drenaža, koji slijedi nakon ultrazvuka. To je jako važno jer se tako brže izlučuju oslobođene masti, ubrzava se cirkulacija i izbacuje višak tekućine, osobito kad se tretira celulit. Naposljetku je rezultat smanjivanje obujma, pa i nekoliko centimetra, a celulit nestaje s najmanjim mogućim brojem tretmana.

Aparat razgrađuje masne stanice, smanjuj i uklanja celulit. S nastavcima za limfnu drenažu pospješuje se izlučivanje masnih stanica, a nakon tretmana s nastavkom za zatezanje i učvršćivanje kože, nema opasnosti od opuštene kože i neravnina. Štoviše, poboljšava se tekstura kože, glađa je i mekša.

Okvirno trajanje tretmana:

Male zone: ruke ili listovi ili koljena do 30 min                                                                      Velike zone : bedra,bokovi,natkoljenice ili cijele noge ili trbuh od 30 do 60 min

Med2 Contour jedinstven je, potpuno siguran i bezbolan aparaturno medicinski tretman za žene i muškarce koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela.

Područja koja se mogu tretirati su: jahačke hlače, donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke te tvrdokorni celulit.

Broj tretmana Med Contour varira od čovjeka do čovjeka te uvelike ovisi o veličini osobe i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana. Općenito preporučamo barem šest tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat.

Vježbanje je nužno i potrebno, fizička aktivnost barem 30 minuta dnevno. Dovoljan je brzi hod ili trčanje. Što veća fizička aktivnost to su osigurani bolji rezultati.Dugotrajnost postignutih rezultata ovise o načinu i stilu života nakon tretmana. Redovita tjelovježba i pravilna prehrana daju dugotrajne rezultate.

Osobama s kroničnim bolestima jetre i bubrega, te trudnicama ovaj se ne preporučuju!

U ponudi imamo razne pakete Med2 Contoura uz koje dobivate Limfnu drenažu i plan prehrane GRATIS !

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu