Med2 Contour

Med2 Contour zasigurno je najpopularniji tretman u MEC Venus. Provjerite zašto je to tako...

Najizvođeniji tretman nekirurškog uklanjanja masnih naslaga u SAD-u 2013., 2014. i 2015. godine! 

✔ rezultati tretmana slični kao kod operativne liposukcije
✔ najbolji aparat na tržištu za brzo i neinvazivno oblikovanje tijela
✔ odmah vidljivi rezultati
✔ istovremeno uklanjanje celulita i zatezanje kože
✔ izvrstan učinak u kombinaciji s limfnom drenažom
✔ 100% siguran, odobren od strane FDA
✔ sami birate želite li tretirati cijelo tijelo ili samo dio
✔ potpuno bezbolan, ugodan tretman (osjećaj je sličan kao kod masaže vrućim kamenjem)

Prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvog Med2 Contour tretmana je 1 inch = 2,5 cm. Što znači da ćete biti i više nego oduševljeni, a sami birate dijelove tijela ili cijelo tijelo.

Med2 Contour je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatog MedContour tretmana, koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela – uklanjanja celulita i zatezanja kože tijela. Med Contour tretman prva je prava alternativa liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma.

Ultrazvuk se do sada pokazao kao najbolja nekirurška metoda za uklanjanje celulita i masnih naslaga. Naime, tretman djeluje izravno – razbija opnu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj; dok kod celulita razbija vezivna vlakna – što je temeljno za uklanjanje celulita.

Efikasnost tretmana dodatno pospješuje limfna drenaža, koji slijedi nakon ultrazvuka. To je jako važno jer se tako brže izlučuju oslobođene masti, ubrzava se cirkulacija i izbacuje višak tekućine, osobito kad se tretira celulit. Naposljetku je rezultat smanjivanje obujma, pa i nekoliko centimetra, a celulit nestaje s najmanjim mogućim brojem tretmana.

Aparat razgrađuje masne stanice, smanjuj i uklanja celulit. S nastavcima za limfnu drenažu pospješuje se izlučivanje masnih stanica, a nakon tretmana s nastavkom za zatezanje i učvršćivanje kože, nema opasnosti od opuštene kože i neravnina. Štoviše, poboljšava se tekstura kože, glađa je i mekša.

Okvirno trajanje tretmana:

Male zone: ruke ili listovi ili koljena do 30 min                                                                      Velike zone : bedra,bokovi,natkoljenice ili cijele noge ili trbuh od 30 do 60 min

Med2 Contour jedinstven je, potpuno siguran i bezbolan aparaturno medicinski tretman za žene i muškarce koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela.

Područja koja se mogu tretirati su: jahačke hlače, donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke te tvrdokorni celulit.

Broj tretmana Med Contour varira od čovjeka do čovjeka te uvelike ovisi o veličini osobe i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana. Općenito preporučamo barem šest tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat.

Vježbanje je nužno i potrebno, fizička aktivnost barem 30 minuta dnevno. Dovoljan je brzi hod ili trčanje. Što veća fizička aktivnost to su osigurani bolji rezultati.Dugotrajnost postignutih rezultata ovise o načinu i stilu života nakon tretmana. Redovita tjelovježba i pravilna prehrana daju dugotrajne rezultate.

Osobama s kroničnim bolestima jetre i bubrega, te trudnicama ovaj se ne preporučuju!

U ponudi imamo razne pakete Med2 Contoura uz koje dobivate Limfnu drenažu i plan prehrane GRATIS !

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu