Dermapen
(Microneedling)

Dermapen je suvremeni dermatološko sustav korištenja mikro iglica kojima se prodire u kožu (u epidermalni i dermalni sloj kože) i kojima se omogućuje bolja penetracija aktivnih tvari u kožu. Ubodima mikroiglicama prodiremo do čak 2 mm duboko u dermalni sloj kože.

MICRONEEDLING - Lice

Microneedling je nekirurška metoda za uklanjanje bora, ožiljaka i regeneraciju kože koja pruža koži elastičnost i glatkoću. Tretman mikroiglicama kojima stvaramo mikrooštećenja na koži te se potiče prirodni proces obnavljanja kože,odnosno potičemo kožu da stvara kolagen koji doprinosi mladenačkom izgledu kože i održava njenu elastičnost i glatkoću. Mikrooštećenja se odražavaju u obliku crvenila koje traje do nekoliko sati te na taj način stimulira proizvodnju kolagena i elastina, te se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Koža je nakon tretmana elastičnija, svježija te se znatno popravlja kvaliteta kože uz uklanjanje umornog izgleda lica.  

Tokom tretmana koriste se posebni proizvodi i ampule koje se biraju individualno u skaldu sa klijentovim željama i potrebama.

Microneedlingom ili Dermapenom lica može riješti probleme poput:
 • akna I ožiljka od akni
 • hiperpigmentaciju
 • bore i opuštenu kožu lica i vrata
 • proširene pore
 • ožiljke
Za dobre i traje rezultate potrebno je odraditi 2-3 tretmana.

MICRONEEDLING - Tijelo

Microneedling je nekirurška metoda za uklanjanje strija, ožiljaka i regeneraciju kože koja pruža koži elastičnost i glatkoću.
Tretman mikoiglicama kojima stvaramo mikrooštećenja na koži te se potiče prirodni proces obnavljanja kože, potiče se stvaranje kolagena koji doprinosi boljem izgledu kože i održava njenu elastičnost i glatkoću.
Mikrooštećenja se odražavaju u obliku crvenila koje traje do nekoliko sati te na taj način stimulira proizvodnju kolagena i elastina, te se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Koža je nakon tretmana elastičnija, svježija te se znatno popravlja kvaliteta kože. Tokom tretmana također se koriste ampule koje pospješuju obnovu i zacjeljivanje kože.

Za dobre i trajne  rezultate potrebno je odraditi 2-4 tretmana, ovisno o količini i dubini strija.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Okvirno trajanje tretmana: do 60 min

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu