Klasična masaža

Klasična masaža najčešća je i najpoznatija metoda masaže.

Prilikom klasične masaže temperatura tijela se povisuje za 2 do 3 stupnja, dolazi do poboljšanja cirkulacije, ne samo u vidljivijim površinskim slojevima, već se podražajima prenosi na potkožno tkivo i mišiće. Uz to dolazi do bolje opskrbe organa kisikom i hranjivim tvarima i pospješuje se detoksikacija organizma i izlučivanje vode.

Djeluje se na velike mišićne skupine koje se nakon više tretmana oslobađaju napetosti, čime se poboljšava fleksibilnost i normalno funkcioniranje cijelog tijela. Klasična masaža vrlo je efikasna kod smanjenja raznih bolova, omekšava tkivo, povoljno djeluje na metabolizam, i kao najveći značaj klasične masaže jest otklanjanje stresa.

Masaža može biti bolna i nije nužno uvijek ugodna. Iskusni i stručni maser će moguću bol smanjiti na najmanju mjeru i povećati osjećaj ugode, ali ostaje činjenica da je zbog dubljih i intezivnijih pokreta ova metoda grublja od opuštajuće masaže, što je i logično jer joj je namjena uz otklanjanje stresa i opuštanje napetih (bolnih) mišića.

Okvirno trajanje tretmana: od 30 do 60 min

Parcijalna masaža je lokalizirana masaža koja može biti terapeutska ili opuštajuća, a maser ciljano radi na određenom dijelu tijela. Sam tretman je intenzivniji od klasične masaže cijelog tijela, jer je maser usredotočen samo na jedan dio tijela. Parcijalna masaža leđa može biti pravi blagoslov za vašu kralježnicu. Može se izvoditi na klijentu koji leži ili sjedi, a stručni maser će otkloniti bolove i napetosti uzrokovane nepravilnim držanjem.

Mnogi ljudi koji zanemaruju tjelovježbu imaju takve probleme, jer im leđni i trbušni mišići oslabe, a upravo ti mišići pomažu pri uspravnom držanju. Posljedica toga je loše, odnosno pogrbljeno držanje, koje s vremenom izaziva vrlo neugodne bolove i napetosti. Ova vrsta parcijalne masaže je osobito pogodna za ljude koji puno vremena provode u sjedećem položaju.
Okvirno trajanje tretmana: do 30 min

Masaža cijelo tijelo nešto je na što smo posebno ponosni u MEC Venus. Dugogodišnjim iskustvom i slušanjem potreba naših klijenta razvili smo jednu sistematski posloženu masažu cijelog tijala. Radi se o malo intenzivnijoj klasičnom masaži sa elementima sportske masaže. Prepostite se u ruke našem stručnom osoblju i krenite zdravo.

Okvirno trajanje tretmana : do 60 min

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu