Edukacija: Threading obrva + bojanje

Uz ostale edukacije kojima se možemo pohvaliti u MEC Venus, izdvajamo edukaciju Threadinga obrva koju providi naša osnivačica Lucija Šarić.

“Nakon godina iskustva u Threadingu i nakon otvaranja svog prvog Brow & more bara LuSha by Venus u Zagrebačkom Importanne centru, slobodna sam reći da sam savladala educiranje kako svog osoblja, tako i svojih polaznika ovog tečaja. Osim Beauty i Skin tretmana lica te tretmana za oblikovanje tijela naprosto sam se zaljubila u ovu tehniku uklanjanja dlačica i oblikovanja obrva. Rezultati koji se postižu ovom metodom impresionirali su me već poslije prve edukacije, nakon čupanja koncem i bojanja vaša obrva više nije ona stara. Upravo je to ono što me osvojilo i privuklo tome da se razvijam više u smjeru threadinga, što kroz edukacije, što kroz otvaranje LuShe. Kroz iskustvo naučila sam puno o ovoj tehnici i stvorila sam svoj stil rada koji je razveselio mnoge. Sada sam spremna svoje znanje podijeliti i sa drugima te ih naučiti kako obrvu dovesti do savršenstva. ” Lucija Š.

Kratko o Threadingu…

Threading, odnosno čupanje obrva koncem, metoda je epilacije koja je nastala u Indiji prije više od 6000 godina. Za razliku od čupanja obrva pincetom, threadingom povlačimo sve dlačice odjednom. Također, sitne dlačice neće umaći jer konac može uhvatiti i dlačice duge tek 1 milimetar.Threading obrva najpreciznija je metoda jer možemo točno odrediti koje ćemo područje depilirati, pa je lako izraditi savršen luk. Mnogima je bolja opcija i od epilacije voskom, jer nema osjećaja ljepljivosti i muke s odstranjivanjem ostataka voska. Također, ne odstranjuje se površinski sloj kože zbog čega koža ostaje glatka i mekana.

Što ćete naučiti na našoj edukaciji ?

Na našoj dvodnevnoj edukaciji u MEC Venus naučit ćete povijet threadinga, upoznati se sa materijalom, naučiti pristupiti klijentu i njegovim potrebama, savladati metodu threadinga koncem, prepoznati nedostatke na obrvi te ih otkloniti, bojanje obrve i odabir boje, slikanje prije i poslije, trikove ove tehnike.

Od čega se sastoji edukacija ?

Edukacija se sastoji od :

 • teorijskog dijela
 • upoznavanja sa tehnikom konca
 • vježba čupanja obrva, nausnica, cijelog lica
 • upoznavanje sa bojama i bojanje obrva
 • rad na modelima

Trajanje edukacije : 2 dana ( oko 14 sati)

Potrebno je osigurati svoje modele ( ako to bude problem, Venus će osigurati modele). Sav materijal na edukaciji je osiguran.

Nakon uspješno položene edukacije polaznik dobiva :

 • certifikat
 • 1 konac ( dovoljno za oko 300 klijenata)
 • Našu podršku i potporu

 

CIJENE NAŠIH EDUKACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU ! ( klikni ovdje)

CIJENE NAŠIH EDUKACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU !

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu