Edukacija:
Klasična masaža

Postoji nekoliko vrsta masaže, a najpoznatija je zasigurno klasična masaža koja je postavila temelje za ostale koje su kasnije uslijedile. To je manualna tehika koja ima cilj opuštanja bolova i napetosti, poboljšanje cirkulacije i općeg psihofizičkog stanja.

 Edukacija klasične masaže u teoretskom dijelu naučit će vas sve o anatomiji i fiziologiji tijela, higijeni i profesionalnom ponašanju masera, a zatim slijedi opširan praktični rad na modelima. Naučit ćete kako prepoznati i zadovoljiti potrebe klijenata koji će vam se vraćati te dobiti osnove masaže koje će vam poslužiti kao idealna podloga za nastavak edukacija.

Nakon završenog tečaja polaznici su osposobljeni za pripremu i provođenje osnovnih pokreta klasične masaže cijelog tijela.

Edukacija se sastoji od 2 dijela:

  • Teoretski dio – definicije, povijest, indikacije i kontra indikacije za izvođenje masaže, osnove anatomije i fiziologije
  • Praktični dio (rad na modelu) – vrste i opis djelovanja pojedinih ručnih pokreta masaže, prikaz i vježbe masaže po regijama (leđa, noge, trbuh, ruke, lice i vrat)

Uvjet za pohađanje:

  • Svi zainteresirani koji se profesionalno ili privatno žele upoznati i baviti s ovom masažnom tehnikom

Trajanje edukacije: 2 dana (16 sati)

Potrebno je imati svojeg modela ( ako nije moguće, MEC Venus će osigurati modele)

Sav materijal na edukaciji je osiguran

Naša edukatorica također je vrsni maser i svoje znanje i tehniku koje je skupila tokom godina rada spremna je podijeliti sa vama

Svaka polaznica dobiva:

•    Skriptu

    Certifikat

    Našu podršku i potporu

CIJENE NAŠIH EDUKACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU !

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu