O nama

Medicinsko estetski centar Venus sa svojim je poslovanjem počeo 2016. godine. Od male ideje naše direktorice pretvorio se u veliki san i stvarnost koju žive naši djelatnici i klijenti. Naš tim čine stručnjaci koji neprekidno ulažu u svoje znanje i vještine, posvećuju se svakom klijentu individualno, uz profesionalni pristup i osmijeh na licu. Za nas u Venusu, klijent je razlog našeg postojanja i velike želje za boljim poslovanjem. Trudimo se pratiti sve nove trendove i tehnologije kako bi svojim klijentima omogućili rješenje za svaki problem estetske prirode. Venus nije samo centar, već je i način te pogled na rješavanje problema i traženja rješenja.  U Venusu možete pronaći preko 50 usluga, od  klasičnih kozmetičkih tretmana do modernih aparativnih tretmana za suzbijanje celulita, zatezanja opuštene kože i rješavanja problematike tijela kao i lica. Od 2020.  naš koncept se proširio i na Brows and more Bar LuShu (Importanne centar) te Venus Academyu za razna usavršavanja i edukacije. Više o svim našim uslugama i proizvodima pročitajte u našoj ponudi.

Veselimo se Vašem dolasku,
Vaš Venus tim

Lucija Šarić

vlasnik i direktor

Naša mlada direktorica osnovala je Venus grupaciju prije 5 godina sa samo 21. godinom. Iako je trenutno na magisteriju ekonomije, aktivno se bavi ovim poslom, završila je i stručno osposobljavanje za tretmane lica kao i mnogobrojne edukacije za tretmane tijela i obrva. Njena najveća ljubav su obrve i sve što ima veze s njima. Lucija je također i edukator za većinu naših edukacija, a posebno ističe svoju edukaciju Threadinga, Lash lifta i Brow lifta. 2020. otvorila je i svoj prvi Brows and more bar – “LuSha”. 

” Ljubav prema ovom poslu i želja za rješavanjem ženskih estetskih “problema” snaga su koja me tjera uvijek naprijed” – Lucija

Kristina Čopec

asistent i voditelj administracije

Naša Kristina sretno je lice Venusa. Zadužena je za administrativni posao naše grupacije, vaše mailove, telefonske pozive i upite. Na sva Vaša pitanja spremno će odgovoriti ili Vas uputiti dalje stručnoj osobi. 

Anamarija Hrvojević

voditeljica smjene

Anamarija je školovani medicinski kozmetičar. Završila je 2010. Zdravstveno Učilište u Zagrebu. Aktivno se ovim poslom bavi više od 10 godina.  Od samog početka dio je Venus tima. Zadužena je za sve tretmane lica i aparativne tretmane lica i tijela. Na sve vaše upite spremno će odgovoriti.

 

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu