O nama

Medicinsko estetski centar Venus je centar koji je sa svojim poslovanjem počeo 2016. Godine. Od male ideje naše direktorice pretvorio se u veliki san i stvarnost koju žive naši djelatnici I klijenti. Naš tim čine stručni koji neprekidno ulažu  u svoje znanje I vještine, posvečuju se svakom klijentu individualno uz profesionalni pristup I osmijeh na licu. Za nas je u Venusu klijent razlog našeg postojanja I velike želje za boljim I većim. Trudimo se pratiti sve nove trendove I tehnologije kako bi svojim klijentima omogućili rješenje za svaki problem estetske prirode. Venus nije samo centar, već je I način te pogled na rješavanje problema I traženja riješenja.  U Venusu možete pronaći preko 50 usluga , od  klasičnih kozmetičkih tretmana do modernih aparativnih tretmana za suzbijanje celulita, zatezanja opuštene kože I rješavanja problematike tijela I lica. Od 2020.  naš koncept se proširio I na Brows and more Bar LuShu ( Importanne centar) te Venus Academyu za razna usavršavanja I edukacije. Više o svim našim uslugama I prizvodima pročitajte u našoj ponudi.

Veselimo se Vašem dolasku,

Vaš Venus tim 

Lucija Šarić

vlasnik i direktor

Naša mlada direktorica osnovala je Venus grupaciju prije 5 godina sa samo 21. godinom. Iako je trenutno na magisteriju ekonomije, aktivno se bavi ovim poslom, završila je i  stručno osposobljavanje za tretmane lica kao i mnogobrojne edukacije za tretmane tijela i obrva. Njena najveća ljubav su obrve i sve što ima veze sa njima. Lucija je također i edukator za večinu naših edukacija, a posebno ističe svoju edukaciju Threadinga, Lash lifta i Brow lifta. 2020. otvorila je i svoj prvi Brows and more bar – “LuSha” . 

” Ljubav prema ovom poslu i želja za rješavanjem ženskih estetskih “problema” snaga su koja me tjera uvijek naprijed” – Lucija

Kristina Čopec

asistent i voditelj administracije

Naša Kristina sretno je lice Venusa. Zadužena je za administrativni posao naše grupacije, vaše mailove, telefonske pozive i upite. Na sva Vaša pitanja spremno će odgovoriti ili Vas uputiti dalje stručnoj osobi. 

Anamarija Hrvojević

voditeljica smjene

Anamarija je školovani medicinski kozmetičar. Završila je 2010. Zdravstveno Učilište u Zagrebu. Aktivno se ovim poslom bavi više od 10 godina.  Od samog početka dio je Venus tima. Zadužena je za sve tretmane lica i aparativne tretmane lica i tijela. Na sve vaše upite spremno će odgovoriti.

 

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu