Edukacija: lash lift

Lash lift je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije,a žele lijep i zavodljiv pogled.

Ovaj tretman sve više dobiva na popularnosti jer je jednostavniji od stavljanja trajnih umjetnih trepavica, jeftiniji i lakši za održavanje, a može jako dobro izgledati, a efekt ovisi o trepavicama. Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje definiciju trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem, tamnije i primjetnije.

U MEC Venus vršimo educiranje za ovu popularnu metodu uvijanja prirodnih trepavica. Edukaciju vodi naša direktorica Lucija Šarić osobno koja ima više od 3 godine iskustva sa ovom metodom. Također je završila nekoliko edukacija, različitih načina Lash lifta te je sprema svoje iskustvo podjeliti sa Vama.

Edukacija se sastoji od 2 dijela:

  • Teoretski dio – upoznavanje sa materijalom, priborom, higijenom trepavica, pripremom za tretman, rad na modelu ( edukator)
  • Praktični dio (rad na modelu) – vježbanje tretmana na modelu ( vi)

Trajanje edukacije: oko 8h

Potrebno je imati svojeg modela

Sav materijal na edukaciji je osiguran

Svaka polaznica dobiva:

•    Skriptu

    Certifikat

    Našu podršku i potporu

Postoje 2 modela pohađanja tečaja – sa i bez START PAKETA ( Royal Lashes materijal ) * polaznice koje kupe START PAKET u cijeni dobivaju 2 certifikata ( Naš i Royal Lashes)

CIJENE NAŠIH EDUKACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU !

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu