Lash lift

Lash lift je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije,a žele lijep i zavodljiv pogled.

Ovaj tretman sve više dobiva na popularnosti jer je jednostavniji od stavljanja trajnih umjetnih trepavica, jeftiniji i lakši za održavanje, a može jako dobro izgledati, a efekt ovisi o vašim trepavicama.

Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje definiciju vašim trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem, tamnije i primjetnije.

Rezultat traje od 6-8 tjedana. Ako imate dulje trepavice, čak vam više niti neće biti potrebna maskara.

Priprema za tretman podizanja trepavica

Potrebno je doći čistih trepavica i ne preporučuje se nošenje maskare 24 sata prije kako ne bi bilo ostataka na trepavicama.

Kako izgleda lash-lifting tretman?

Trepavice se prvo očiste i odmaste. Nakon toga se lijepi zaštita na donje trepavice – kako se ne bi one krivo uvile. Na gornji kapak lijepi se silikonski “jastučić” (veličina ovisi o duljini trepavica), te se trepavice  premazuju nježnim ljepilom koje je topivo u vodi i lako se uklanja – kako bi ostale uvijene na jastučiću.

Slijedi proces trajnog uvijanja: na korijen trepavica najprije se nanosi preparat za uvijanje- aktivator, koji se, nakon što odstoji neko vrijeme, uklanja vatenim štapićem. Zatim se stavlja drugi preparat koji fiksira trepavice – koji ponovo mora odstajati. Poslije toga na redu je bojanje kako bi trepavice bile izražajnije. Boja odstoji još nekoliko minuta pa se očisti te se skida gornji jastučić. Zatim se čiste oči od ostatka ljepila ili boje i nanosi se njegujući preparat za trepavice s keratinom.

Tretman traje oko 60- 75 min

Kako se ponašati nakon tretmana?

Nakon tretmana trepavice se 24 sata ne smiju močiti – izbjegavajte vodu, pranje vodom ili nekim sredstvima za čišćenje lica, saunu i solarij te uvijanje trepavica uvijačem, a ne preporučuje se niti korištenje maskare taj prvi cijeli dan.

U MEC Venus koristimo Royal Lashes Lash Lift.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu