Depilacija šećernom pastom

Egipatska depilacija (depilacija šećernom pastom), osim što je jedna od najstarijih metoda uklanjanja dlačica, u potpunosti je prirodna i manje bolna nego neke uobičajenije metode poput depilacije voskom.

Egipatska depilacija je puno učinkovitija, zdravija i sigurnija metoda uklanjanja dlačica. Dok depilacija voskom može uzrokovati razne probleme poput boli, alergija, iritacija, prištića, potrganih i uraslih dlačica, egipatska depilacija šećernom pastom takve situacije u potpunosti eliminira ili smanjuje na najmanju moguću mjeru.

Velika prednost egipatske depilacije što je potrebna puno manja dužina dlačica, 1 do 2 mm i što uspješno uklanja već urasle dlačice. Za razliku od klasične depilacije voskom, koji se lijepi i za dlačice i za kožu, šećerna pasta se lijepi za dlaku te na taj način ne oštećuje kožu, već samo uklanja odumrle stanice s površine kože, čime je tretman daleko manje bolan, a ujedno radi i piling što čini kožu daleko više glađom, baršunastom i svilenkastom, te nema ružnih crvenih točkica, tako da je idealna za osobe s osjetljivom kožom.

Također se vrlo učinkovita i preporučljiva kod depilacije lica ili depilacije pazuha. Zbog iznimne učinkovitosti, gdje šećerna pasta ne trga dlaku, učestalost depilacije se smanjuje na šest tjedana, za razliku od uobičajenih 3 tjedna kada se prakticira tretman depilacije voskom. Sve češćim izvođenjem egipatske depilacije dlačice postaju rijeđe i sporije rastu

Egipatska depilacija, zbog svoje niske temperature djelovanja, izrazito se preporuča osobama s proširenim venama, ispucalim kapilarima i psorijazom.
Okvirno trajanje tretmana: od 10 min do 90 min ovisno o zoni

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu