Depilacija šećernom pastom

Egipatska depilacija (depilacija šećernom pastom), osim što je jedna od najstarijih metoda uklanjanja dlačica, u potpunosti je prirodna i manje bolna nego neke uobičajenije metode poput depilacije voskom.

Egipatska depilacija je puno učinkovitija, zdravija i sigurnija metoda uklanjanja dlačica. Dok depilacija voskom može uzrokovati razne probleme poput boli, alergija, iritacija, prištića, potrganih i uraslih dlačica, egipatska depilacija šećernom pastom takve situacije u potpunosti eliminira ili smanjuje na najmanju moguću mjeru.

Velika prednost egipatske depilacije što je potrebna puno manja dužina dlačica, 1 do 2 mm i što uspješno uklanja već urasle dlačice. Za razliku od klasične depilacije voskom, koji se lijepi i za dlačice i za kožu, šećerna pasta se lijepi za dlaku te na taj način ne oštećuje kožu, već samo uklanja odumrle stanice s površine kože, čime je tretman daleko manje bolan, a ujedno radi i piling što čini kožu daleko više glađom, baršunastom i svilenkastom, te nema ružnih crvenih točkica, tako da je idealna za osobe s osjetljivom kožom.

Također se vrlo učinkovita i preporučljiva kod depilacije lica ili depilacije pazuha. Zbog iznimne učinkovitosti, gdje šećerna pasta ne trga dlaku, učestalost depilacije se smanjuje na šest tjedana, za razliku od uobičajenih 3 tjedna kada se prakticira tretman depilacije voskom. Sve češćim izvođenjem egipatske depilacije dlačice postaju rijeđe i sporije rastu

Egipatska depilacija, zbog svoje niske temperature djelovanja, izrazito se preporuča osobama s proširenim venama, ispucalim kapilarima i psorijazom.
Okvirno trajanje tretmana: od 10 min do 90 min ovisno o zoni

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu