Estetska
pedikura

Estetska pedikura sastoji se od kupke, pregleda stopala i odstranjivanja manjih nakupina zadebljane kože te obrade nokta, lakiranja i njege hranjivom kremom. U MEC Venus za sve vrste pedikura obrađujemo kožicu oko nokta kao i pete,brusilicom koja nam pomaže da dodatno zagladimo kožu i da rezultati ostanu trajniji.

Ovu vrstu pedikure preporučujemo osobama koje nemaju urasle nokte, kurje oči i ispucalu kožu.

Trajni lak noge 

tehnologija koja je negdje u sredini između običnog laka i gela. Nanosi se poput laka, ali traje dulje, a u slučaju stopala rezultati će vas posebno oduševiti. Trajni lak na noktima na nogama izgleda savršeno, bez ogrebotina i gubitka sjaja, čak oko 4 tjedna. Razlika u odnosu na klasični lak  je u tome što se za sušenje baze, boje i sjaja koristi LED lampa u trajanju od 30 sekundi, a uklanjanje je moguće pomoću posebnog otapala ili brusilicom. Što bi značilo da odmah nakon tretmana možete obući zatvorene cipele i uživati u divnim nijansama trajnog laka za nokte.

Okvirno trajanje tretmana: od 30 min do 75 min

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu