Estetska
pedikura

Estetska pedikura sastoji se od kupke, pregleda stopala i odstranjivanja manjih nakupina zadebljane kože te obrade nokta, lakiranja i njege hranjivom kremom. U MEC Venus za sve vrste pedikura obrađujemo kožicu oko nokta kao i pete,brusilicom koja nam pomaže da dodatno zagladimo kožu i da rezultati ostanu trajniji.

Ovu vrstu pedikure preporučujemo osobama koje nemaju urasle nokte, kurje oči i ispucalu kožu.

Trajni lak noge 

tehnologija koja je negdje u sredini između običnog laka i gela. Nanosi se poput laka, ali traje dulje, a u slučaju stopala rezultati će vas posebno oduševiti. Trajni lak na noktima na nogama izgleda savršeno, bez ogrebotina i gubitka sjaja, čak oko 4 tjedna. Razlika u odnosu na klasični lak  je u tome što se za sušenje baze, boje i sjaja koristi LED lampa u trajanju od 30 sekundi, a uklanjanje je moguće pomoću posebnog otapala ili brusilicom. Što bi značilo da odmah nakon tretmana možete obući zatvorene cipele i uživati u divnim nijansama trajnog laka za nokte.

Okvirno trajanje tretmana: od 30 min do 75 min

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu