Izbjeljivanje
zubi

Zanima Vas što je to SMILITE izbjeljivanje zubi?

Naš uređaj Smilite proizvođača General Project nikoga neće ostaviti razvnodušnim sa svojim odličnim rezultatima. Već u prvom dolasku vidljivi su rezultati od 2-4 nijanse, ovisno o boji i pigmentu zubi.

Koristi se Opalescence gel koji ne oštećuje caklinu. Smilite je preporučen kao najbolji uređaj za izbjeljivanja zuba od strane Sveučilišta u Firenci jer je svestraniji i učinkovitiji od ostalih sustava dostupnih na tržištu.

Kombinacija smilite tehnologija s LED svjetlima i gela omogućuje profesionalni način izbjeljivanja zubi kojima se vraća prirodna bjelina i osmijeh na lice.

Tehnologija se sastoji od 3 diode i peroksidnog gela čime se oslobađa više kisika iz gela u manje vremena, a LED diode služe kako bi manje zagrijavale od klasičnog izbjeljivanja čime je sam tretman ugodniji za korisnika.

Očekivano izbjeljivanje je 2 – 4 nijanse. Trajnost ovisi o vašim individualnim prehrambenim navikama i oralnoj higijeni.

Nakon tretmana ne preporučuje se konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja prvih 48h.

Za još bolje rezultate u ponudi imamo i paket od 2 tretmana.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu