Izbjeljivanje
zubi

Zanima Vas što je to SMILITE izbjeljivanje zubi?

Naš uređaj Smilite proizvođača General Project nikoga neće ostaviti razvnodušnim sa svojim odličnim rezultatima. Već u prvom dolasku vidljivi su rezultati od 2-4 nijanse, ovisno o boji i pigmentu zubi.

Koristi se Opalescence gel koji ne oštećuje caklinu. Smilite je preporučen kao najbolji uređaj za izbjeljivanja zuba od strane Sveučilišta u Firenci jer je svestraniji i učinkovitiji od ostalih sustava dostupnih na tržištu.

Kombinacija smilite tehnologija s LED svjetlima i gela omogućuje profesionalni način izbjeljivanja zubi kojima se vraća prirodna bjelina i osmijeh na lice.

Tehnologija se sastoji od 3 diode i peroksidnog gela čime se oslobađa više kisika iz gela u manje vremena, a LED diode služe kako bi manje zagrijavale od klasičnog izbjeljivanja čime je sam tretman ugodniji za korisnika.

Očekivano izbjeljivanje je 2 – 4 nijanse. Trajnost ovisi o vašim individualnim prehrambenim navikama i oralnoj higijeni.

Nakon tretmana ne preporučuje se konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja prvih 48h.

Za još bolje rezultate u ponudi imamo i paket od 2 tretmana.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu