Depilacija

Neželjene dlačice na tijelu prava su noćna mora svake žene, ali i muškaraca. Uz cijeli niz tretmana uklanjanja dlačica kao što je brijanje britvicom, depilacija voskom, epilatorima i sl.

Depilacija voskom pokazala se kao jedna od najboljih metoda za uklanjanje dlačica za koju se najčešće odlučuju žene i muškarci diljem svijeta. Kao najveća prednost ističe se čupanje dlačica iz korijena što s vremenom usporava njihov rast i oslabljuje korijen dlake. Također nema učestalih iritacija i uraslih dlaka kao kod britvice, jako mali postotak ljudi reagira loše na vosak ako ste jedni od njih onda preporučamo depilaciju šećernom pastom ( potražite u našoj ponudi).

Vosak se nanosi suprotno od pravca rasta dlake. Na taj način zalijepi dlaku u korijenu te se onda brzim pokretom uklanja u prirodnom pravcu rasta dlake. Odlična je okolnost da se ovakvim načinom uklanjanja dlačica, u svom prirodnom rastu,  sprječava inače neugodan problem urastanja dlake.

Iako je idealna dužina dlake prije dolaska na ovaj tretman 5mm,  ona može biti i duža, ali u tom slučaju postoji mogućnost, pogotovo kod bikini zone, da se zapetlja i čini depilaciju bolnijom. Depilacija voskom vrši se toplim ili hladnim voskom, svaki vosak u patroni je zapravo hladan ali se zagrijava kako bi depilacija bila učinkovitija. Topli vosak se zagrijava u posebnim posudama te se zatim nanosi špatulama na kožu u smjeru rasta dlačica. Topli vosak pogodniji je za manja područja kao što su intimne zone, brada, nausnica i pazusi.

Za bolje i dugoročnije rezultate potrebno je orijentirati se isključivo na ovu vrstu depilacije i ponavljati je po mogućnosti svaka 3 do 4 tjedna.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu