Depilacija

Neželjene dlačice na tijelu prava su noćna mora svake žene, ali i muškaraca. Uz cijeli niz tretmana uklanjanja dlačica kao što je brijanje britvicom, depilacija voskom, epilatorima i sl.

Depilacija voskom pokazala se kao jedna od najboljih metoda za uklanjanje dlačica za koju se najčešće odlučuju žene i muškarci diljem svijeta. Kao najveća prednost ističe se čupanje dlačica iz korijena što s vremenom usporava njihov rast i oslabljuje korijen dlake. Također nema učestalih iritacija i uraslih dlaka kao kod britvice, jako mali postotak ljudi reagira loše na vosak ako ste jedni od njih onda preporučamo depilaciju šećernom pastom ( potražite u našoj ponudi).

Vosak se nanosi suprotno od pravca rasta dlake. Na taj način zalijepi dlaku u korijenu te se onda brzim pokretom uklanja u prirodnom pravcu rasta dlake. Odlična je okolnost da se ovakvim načinom uklanjanja dlačica, u svom prirodnom rastu,  sprječava inače neugodan problem urastanja dlake.

Iako je idealna dužina dlake prije dolaska na ovaj tretman 5mm,  ona može biti i duža, ali u tom slučaju postoji mogućnost, pogotovo kod bikini zone, da se zapetlja i čini depilaciju bolnijom. Depilacija voskom vrši se toplim ili hladnim voskom, svaki vosak u patroni je zapravo hladan ali se zagrijava kako bi depilacija bila učinkovitija. Topli vosak se zagrijava u posebnim posudama te se zatim nanosi špatulama na kožu u smjeru rasta dlačica. Topli vosak pogodniji je za manja područja kao što su intimne zone, brada, nausnica i pazusi.

Za bolje i dugoročnije rezultate potrebno je orijentirati se isključivo na ovu vrstu depilacije i ponavljati je po mogućnosti svaka 3 do 4 tjedna.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu