Anticelulitna
masaža

Anticelulitna masaža je uz pravilnu prehranu i vježbanje, najbolji i neizostavni način smanjenja celulita. Kvalitetnom i stručnom anticelulitnom masažom smanjujemo količinu masnih stanica, potičemo cirkulaciju što dovodi do detoksikacije organizma i rješavanje otpadnih tvari.

Anticelulitna masaža vratiti će elastičnost kože i podići tonus mišića. Toplina trenja koja nastaje prilikom masaže, razbija masne čvoriće i stimulira protok limfe. Također direktno djeluje na one dijelove tijela, poput unutarnje strane koljena i gornjeg vanjskog dijela bedra, na koje se teško utječe vježbanjem. Potrebno je više tretmana da bi masaža u potpunosti ostvarila očekivanja, ali zadovoljstvo koje će proizići iz toga je neprocjenjivo. Mnogi ljudi koji zanemaruju tjelovježbu imaju takve probleme, jer im leđni i trbušni mišići oslabe, a upravo ti mišići pomažu pri uspravnom držanju. Posljedica toga je loše, odnosno pogrbljeno držanje, koje s vremenom izaziva vrlo neugodne bolove i napetosti. Ova vrsta parcijalne masaže je osobito pogodna za ljude koji puno vremena provode u sjedećem položaju.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu