Edukacija: Brow lift lamination

Brow lift Lamination novi je hit 2020. u svijetu. Priča započinje u Rusiji i vrlo brzo je osvojila cijeli svijet. Možda ste primjetili slike punih, zalizanih i sjajnih obrva koje su preplavile Instagram i ostale društvene mreže.
Laminiranje obrva uzima neposlušne ili prorjeđene dlake na obrvama i zaglađuje ih, istovrmeno podižući dlake u okomitijem smjeru. Krajnji rezultat su podignute, zaglađene i sjajne obrve koje izgledaju kao da imate gel za obrve na njima.  Ova metoda naglasit će prirodu ljepotu obrva i ” dovesti ih u red”. Brow Lamination je alternativna zamjena za microblading.

U MEC Venus vršimo edukaciju ove megapopularne metode naglašavanja prirodnih obrva. Edukaciju provodi naša direktorica Lucija Šarić osobno, koja je u svijetu obrva već više od 3 godine te ima i svoj Brows and more bar- LuShu ( Importanne centar)

Edukacija se sastoji od 2 dijela:

  • Teoretski dio – upoznavanje sa materijalom i priborom, higijena i održavanje obrva prije i poslije tretmana ( ukoliko želite poslije tretmana obrve urediti threadingom tj. koncem, potrebno je završti dodatnu edukaciju. Također imamo u ponudi.) Rad na modelu ( edukator) , upoznavanje sa metodom
  • Praktični dio (rad na modelu) – vježba usvojene tehnike na modelu ( vi )

Trajanje edukacije: oko 8h

Potrebno je imati svojeg modela

Sav materijal na edukaciji je osiguran

Svaka polaznica dobiva:

•    Skriptu

    Certifikat

    Našu podršku i potporu

Postoje 2 modela pohađanja tečaja – sa i bez START PAKETA ( Royal Lashes materijal ) * polaznice koje kupe START PAKET u cijeni dobivaju 2 certifikata ( Naš i Royal Lashes)

CIJENE NAŠIH EDUKACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU !

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu