HIFU-Ultra
900 pro

HIFU -Lice

Inovativna metoda zatezanja lica i tijela.
Potiče stvaranje kolagena i elastina koji se sa godinama gube i oslabljuju. 3D HIFU koristi tehnologiju visokog intenziteta na određenoj dubini gdje dolazi do regeneracijskog procesa.
Djeluje duboko pod kožom na dubini od 1,5mm, 3,0mm i 4,5mmte potiče stvaranje novog kolagna i elastina. Može se raditi tokom cijele godine, 1 tretman je dovojan za godinu dana.
Prvi rezultati su vidljivi nakon 1-3 mjeseca, a novi kolagen se može stvarati i do 6 mjeseci.

HIFU – TIJELO

Inovativna metoda uklanjanja masnih naslaga i zatezanja kože. HIFU koristi tehnologiju ultrazvuka visokog intenziteta te djeluje duboko pod kožom na dubini od 8,0 mm, 13,0 mm i 16,0 mm te zagrijava tkivo na određenoj točki u dermisu bez oštećenja okolnog tkiva. Uz uklanjanje masnih naslaga djeluje na učvršćivanje i elastičnost kože jer potiče stvaranje kolagena i elastina. Također reducira celulit i zaglađuje teksturu kože.
Tretman se može raditi 3 – 6 puta u razmaku od mjesec i pol dana.

3D označava da uređaj odjednom preko izbora dubine sonde automatski šalje 11 x 11 linija ,te je značajnije brži za razliku od 2 D sistema koji šalje jednu liniju.Sistem mašine i upravljanja potpuno je automatiziran,te se pri odabiru različitih catridgea upravlja jedinstvenim automatskim sustavom koji se prikazuje na ekranu. Postavljanjem duljine i širine lokaliziranog područja obrade, sustav automatski izračunava broj točaka prema unaprijed određenom algoritmu za obradu. Automatski računalni sustav osigurava potpunu isporuku energije preko cjelokupnog tretiranog područja.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu