HIFU-Ultra
900 pro

HIFU -Lice

Inovativna metoda zatezanja lica i tijela.
Potiče stvaranje kolagena i elastina koji se sa godinama gube i oslabljuju. 3D HIFU koristi tehnologiju visokog intenziteta na određenoj dubini gdje dolazi do regeneracijskog procesa.
Djeluje duboko pod kožom na dubini od 1,5mm, 3,0mm i 4,5mmte potiče stvaranje novog kolagna i elastina. Može se raditi tokom cijele godine, 1 tretman je dovojan za godinu dana.
Prvi rezultati su vidljivi nakon 1-3 mjeseca, a novi kolagen se može stvarati i do 6 mjeseci.

HIFU – TIJELO

Inovativna metoda uklanjanja masnih naslaga i zatezanja kože. HIFU koristi tehnologiju ultrazvuka visokog intenziteta te djeluje duboko pod kožom na dubini od 8,0 mm, 13,0 mm i 16,0 mm te zagrijava tkivo na određenoj točki u dermisu bez oštećenja okolnog tkiva. Uz uklanjanje masnih naslaga djeluje na učvršćivanje i elastičnost kože jer potiče stvaranje kolagena i elastina. Također reducira celulit i zaglađuje teksturu kože.
Tretman se može raditi 3 – 6 puta u razmaku od mjesec i pol dana.

3D označava da uređaj odjednom preko izbora dubine sonde automatski šalje 11 x 11 linija ,te je značajnije brži za razliku od 2 D sistema koji šalje jednu liniju.Sistem mašine i upravljanja potpuno je automatiziran,te se pri odabiru različitih catridgea upravlja jedinstvenim automatskim sustavom koji se prikazuje na ekranu. Postavljanjem duljine i širine lokaliziranog područja obrade, sustav automatski izračunava broj točaka prema unaprijed određenom algoritmu za obradu. Automatski računalni sustav osigurava potpunu isporuku energije preko cjelokupnog tretiranog područja.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu