Brow lift
lamination

Brow lift Lamination novi je hit 2020. u svijetu. Priča započinje u Rusiji i vrlo brzo je osvojila cijeli svijet. Možda ste primjetili slike punih, zalizanih i sjajnih obrva koje su preplavile Instagram i ostale društvene mreže.

Laminiranje obrva uzima vaše neposlušne ili prorjeđene dlake na obrvama i zaglađuje ih, istovrmeno podižući dlake u okomitijem smjeru. Krajnji rezultat su podignute, zaglađene i sjajne obrve koje izgledaju kao da imate gel za obrve na njima. 

Ova metoda naglasit će vašu prirodu ljepotu obrva i ” dovesti ih u red”. Brow Lamination je alternativna zamjena za microblading.

Kako se izvodi tretman?

Postupak tretmana vrlo je sličan kao i kod Lash Lifta, koriste se gotovi isti proizvodi i koraci. Koristimo 4 koraka : 1. odvajanje dlačica i začešljavanje u željeni oblik, 2. podizanje dlake 3. fiksiranje dlake 4. njega keratinom i esencijama. Ono što je drugčije u MEC Venus i LuSha brows and more baru, je svakako to da obrve poslije Brow Laminationa dodatno sređujemo threadingom ( čupanje obrva koncem ), time dobivamo savršen oblik obrve, te nakon toga bojamo.

Koliko traje tretman ?

Sami tretman traje oko 60-75 min. Efekt Laminiranja obrva traje 5-8 tjedana.

Što je potrebno učiniti prije i poslije tretmana?

Aka je moguće doći na tretman bez iscrtanih obrva olovkama ili sjenilima. Preporučnjivo je i napraviti piling dan prije samog tretmana. Nakon tretmana : ne moćiti obrve 48 sati, ne koristiti nikakve proizvode na njima. Ne preporuča se korištenje uljnih preparata i micelarnih otopina na bazi ulja.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu