Brow lift
lamination

Brow lift Lamination novi je hit 2020. u svijetu. Priča započinje u Rusiji i vrlo brzo je osvojila cijeli svijet. Možda ste primjetili slike punih, zalizanih i sjajnih obrva koje su preplavile Instagram i ostale društvene mreže.

Laminiranje obrva uzima vaše neposlušne ili prorjeđene dlake na obrvama i zaglađuje ih, istovrmeno podižući dlake u okomitijem smjeru. Krajnji rezultat su podignute, zaglađene i sjajne obrve koje izgledaju kao da imate gel za obrve na njima. 

Ova metoda naglasit će vašu prirodu ljepotu obrva i ” dovesti ih u red”. Brow Lamination je alternativna zamjena za microblading.

Kako se izvodi tretman?

Postupak tretmana vrlo je sličan kao i kod Lash Lifta, koriste se gotovi isti proizvodi i koraci. Koristimo 4 koraka : 1. odvajanje dlačica i začešljavanje u željeni oblik, 2. podizanje dlake 3. fiksiranje dlake 4. njega keratinom i esencijama. Ono što je drugčije u MEC Venus i LuSha brows and more baru, je svakako to da obrve poslije Brow Laminationa dodatno sređujemo threadingom ( čupanje obrva koncem ), time dobivamo savršen oblik obrve, te nakon toga bojamo.

Koliko traje tretman ?

Sami tretman traje oko 60-75 min. Efekt Laminiranja obrva traje 5-8 tjedana.

Što je potrebno učiniti prije i poslije tretmana?

Aka je moguće doći na tretman bez iscrtanih obrva olovkama ili sjenilima. Preporučnjivo je i napraviti piling dan prije samog tretmana. Nakon tretmana : ne moćiti obrve 48 sati, ne koristiti nikakve proizvode na njima. Ne preporuča se korištenje uljnih preparata i micelarnih otopina na bazi ulja.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu