Ugradnja ekstenzija trepavica

Postoji nekoliko vrsta ekstenzija trepavica, a glavna podjela bi bila na – klasične i volumenske (2D, 3D, 4D, 5D, 6D..). Volumenske su poznate i pod nazivom ruski volumen.

U našem salonu možete pronaći klasične, volumenske  i megavolumenske trepavice. Nudimo i hibridne trepavice (mix klasičnih i volumesnkih ekstenzija)

Klasične trepavice dolaze u  debljinama 0.10 ,0.15 ,0.20 i 0.25

Dok volumenske trepavice dolaze u  0.03 , 0.05 , 0.06 i 0.07

Dužine ekstenzija kod klasičnih i volumenskih su jednake a one su od 6 do 15 mm

Razlika između klasičnih i volumenskih (ili ruskih) je ta da se kod klasičnih aplicira jedna umjetna dlačica na jednu vašu trepavicu, dok se kod volumenskih aplicira više dlačica na jednu vašu trepavicu.

Najveća zabluda kod žena je da ekstenzije trepavica uništavaju prirodne trepavice. Što nije točno ako se ekstenzije pravilno postave i ako pratite uputstva za kućnu njegu prirodne trepavice se neće uništiti !

Zanimljivo je da svaka nasa trepavica ima svoj životni vijek,tako da će ekstenzija trajati koliko i životni vijek vaše prirodne trepavice. Vrijeme ugradnje ekstenzija trepavica traje između sat i pol do dva i pol sata. Vrijeme ugradnje ovisi o gustoći vaših ptirodnih trepavica i tehnici koju ste odabrale

Nadopuna se preporuča svaka 2 do 3 tj kako bi trepavice uvijek izgledale uredne.

Naš lash tehnicar ce prilikom vašeg dolaska pregledati vaše trepavice i preporučiti vam najbolju dužinu i uvijenost za vas. Također će odabrati i ljepilo koje bi najbolje odgovaralo vama. U ponudi  imamo i ljepilo za osjetljive oči.

Ako ste ikada dobile alergiju ili susreli se sa jako lošim radom  kod nas možete ugovoriti i konzultacije sa malim testom za alergiju.

Kod ekstenzija trepavica imamo više oblika uvijenosti same trepavice koja se postavlja kao i različite dužine.           Uvijenosti koje postoje su: J, B, C, D i L.

J su najmanje uvijene te su idealne za one koji imaju jako spuštene kapke ili pak za unutarnje i vanjske dijelove oka. One će osobe sa spuštenim kapcima najmanje smetati/pikati te će i manje ispadati. B su druge po redu uvijenosti, malo slabije uvijene nego C. C uvijenost je nekakva zlatna sredina, po meni najljepša uvijenosti i većini klijentica savršeno odgovara. D su pak najuvijenije od svih i ne mogu se svima ugraditi. L uvijenost je isto odlična za spuštene kapke, male oči, oči koje nemaju puno prostora između mobilnog dijela kapka i obrva te doslovno izgledaju kao slovo L, ravne su te imaju uvijenost na samom kraju prema gore.

Kod konzultacija je jako bitno da tehničar pogleda vaše trepavice i savjetuje vam koje su idealne za vas jer se određena uvijenost mora prilagoditi uvijenosti prirodne trepavice. Ovo je jako bitno za samu trajnost ekstenzija trepavica. Ako npr. na ravne trepavice koje idu prema dolje ugradite najveću zavijenost, odnosno D curl, te ekstenzije će puno brže poispadati s vaših prirodnih trepavica nego recimo J, B ili L curl trepavice.

OKVIRNO VRIJEME TRAJANJA TRETMANA I CIJENE MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM CJENIKU

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Hej! Pretplati se i ti na Venus newsletter!

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu