SHR(super hair removal) je nova tehnologija trajnog uklanjanja dlaka sa brzim i izvrsnim rezultatima. SHR je najveća revolucija trajnog otklanjanja dlaka. Metoda je posebna jer se preko dlaka prelazi desetak puta za razliku od drugih lasera kojima se prelazi samo jednom. Vrijeme tretiranja je kraće zbog velike repetitivne moći (klasični IPL ima 1 udarac u sekundi dok SHR ima 6-10 udaraca u sekundi).

Tokom rada dolazi do postepenog I kontroliranog zagrijavanja dermisa, akumulira se temperatura oko 45ºC, ciljana temperatura oštećuje dlačne folikule i sprečava njihov budući zametak. Metoda je bezbolna i sigurna i nema rizika za oštećivanje okolnog tkiva. Kod SHR metode laser prelazi 5-6 puta po dlačici, dok svi drugi laseri prelaze samo jednom tako da je učinkovit i za svjetle dlake za razliku od drugih lasera.

Može se bez komplikacija tretirati svaki tip kože, pa i preplanula koža te se tretmani mogu raditi i tijekom ljeta. SHR istovremeno pomlađuje kožu i ubrzava zacjeljivanje ožiljaka nastalih od uraslih dlačica. Mogućnost razvoja bilo kakve komplikacije (opekotine, ožiljci, pigmentacije) je svedena gotovo na 0%, zbog hlađenja kože i individualnog odabira programa prema tipu kože.
Okvirno trajanje tretmana: od 10 min do 60 min ovisno o zoni.

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!