Manikura - zdravlje noktiju odražava se na njihovom izgledu pa tako ispucali, izlistani i slabi nokti alarmiraju nas o nedostatku hranjivih tvari potrebnih za zdrav izgled i čvrstoću, kao i nedovoljnoj ili pogrešnoj brizi o noktima. Stoga, ukoliko imate sličnih problema, svakako obratite pažnju na to što unosite u organizam, a što mu uskraćujete.

Prilikom manikure noktiju, prvo se prilazi njezi kožice oko nokta. Najbolje je potiskivanje kože s pomoću posebnih sredstava koja ju omekšavaju (cuticle remover) i omogućuju pomicanje. Nokte je potrebno turpijati i rezati kako bi spriječili učestalo pucanje ili listanje. Nakon toga nanosi se hranjivo ulje ili krema.
Okvirno trajanje tretmana: od 30 min do 60 min

Ugradnja noktiju rješenje je za sve one koji nemaju vremena za rašpanje, odstranjivanje laka i ponovno lakiranje, a žele uživati u lijepim noktima svaki dan. Ugradnjom noktiju također ćete zaštiti svoj prirodni nokat ukoliko se bavite poslom koji ih oštećuje i troši. Postoji nekoliko opcija za ugradnju nokta, gel i tipse; ovisno o stanju vašeg prirodnog nokta i navikama, kozmetičar vam može preporučiti jednu od opcija.

Tipsa je plastični nastavak koji se postavlja na vrh nokta i omogućuje mu da raste pravilnog oblika. Preporučuje se osobama koje grizu nokte ili kada prirodni nokti nepravilno rastu. Uz navedeno nokti se produžuju i daje im se lijep oblik prirodnog izgleda.
Okvirno trajanje tretmana: od 2 h do 2,5 h

Trajni lak za razliku od geliranja noktiju postupak traje puno kraće, trajni lak traje duže od običnog laka – uobičajeno trajanje je 2 tjedna i više, skida se jednostavno i lako s otapalom u roku par minuta, ima odličan sjaj i prirodan izgled.
Okvirno trajanje tretmana: 60 min
AKCIJA: Manikura + trajni lak ili gel na prirodne nokte 130 kn

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!