IPL (Intensive Pulsed Light) metodu koristimo za uklanjanje neželjenih dlačica, te za tretmane tijela vezane za pomlađivanje kože te uklanjanje strija, ožiljaka i kapilara. IPL depilacija podrazumijeva trajno uklanjanje dlačica s lica i tijela. Sigurna je, brza i bezbolna. Cijeli postupak je prilično jednostavan.

U kožu usmjeravamo svjetlost koja se u folikuli dlačice pretvara u toplinsku energiju koja pak spaljuje njezin korijen. Tretman se izvodi svaka 2-3 tjedna, ovisno o debljini i boji dlačice i kože. Prije i za vrijeme izvođenja tretmana ne smije se izlagati suncu ili ići u solarij. Tretmani su sigurni i učinkoviti za sve tipove kože.

Nakon tretmana se klijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Bitno je samo da na tretman dođete kada su dlačice u svojoj početnoj fazi rasta. Vremenski period rasta dlačica, inače je različit za svako područje na tijelu.
Okvirno trajanje tretmana: od 10 min do 60 min ovisno o zoni

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!