Dermaroller je valjak s mikroiglicama koji stimulira proizvodnju kolagena i povećava prokrvljenost kože čime se poboljšava izgled i tonus kože te ona postaje glađa, zdravija, sjajnija i napetija. Kolagen je važan protein zbog kojeg nam koža izgleda svježe i zategnuto, a oslobađa se kad je koži potrebno zacjeljivanje i izgradnja novog tkiva.

Stareći, tijelo proizvodi sve manje kolagena i potrebno je stimulirati njegov nastanak. Za razliku od uobičajenih metoda kao što su CO2 laser, frakcijski laser, pilinzi i dermobrazije koje sve djeluju po principu skidanja gornjeg sloja kože (ablativno), dermaroller nije agresivna metoda i ne uništava tkivo. Nema zagrijavanja, lasera ili struje, koriste se samo netraumatske medicinske mikroigle s vrlo malenim promjerom vrha (manjim od 3 μm, što je 0.003 milimetra).

Mikroiglice će prilikom terapije otvoriti tisuće sitnih kanalića u koži koji će aktivirati kožu, poknuti cirkulaciju i stvaranje kolagena kako bi se ona brzo oporavila. Iako neće oštetiti tkivo, živčani receptori kože će reagirati i prenijeti tijelu signal kako je potrebna obnova stanica u dubljim slojevima kože.

Tako će se početi stvarati novi kolagen i nove stanice, povećat će se prokrvljenost kože, a time i unos kisika u stanice kože. Novoformirane stanice pojačat će kožu i popuniti atrofične ožiljke.
Okvirno trajanje tretmana: do 30 min
Akcija: 3 tretmana + 5 vrsta ampula 400 kn + gratis dermaroller za kućnu uporabu.

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!