Depilacija voskom je definitivno najtraženija metoda uklanjanja svima nam mrskih dlačica na cijelom tijelu. Vosak može biti vruć ili hladan. Svaki vosak u patroni zapravo je hladan, ali se zagrijava kako bi depilacija bila učinkovita. Nanosi se u smjeru rasta dlačica, ali se traka potom povlači u suprotnom smjeru. Za potpuno uklanjanje dlaka voskom dlake ipak trebaju biti nešto dulje, a tretman se ponavlja svaka 3 do 4 tjedna. Prednost je brzina izvođenja tretmana.
Okvirno trajanje tretmana: od 10 min do 45 min ovisno o zoni

Egipatska depilacija (depilacija šećernom pastom), osim što je jedna od najstarijih metoda uklanjanja dlačica, u potpunosti je prirodna i manje bolna nego neke uobičajenije metode poput depilacije voskom. Egipatska depilacija je puno učinkovitija, zdravija i sigurnija metoda uklanjanja dlačica. Dok depilacija voskom može uzrokovati razne probleme poput boli, alergija, iritacija, prištića, potrganih i uraslih dlačica, egipatska depilacija šećernom pastom takve situacije u potpunosti eliminira ili smanjuje na najmanju moguću mjeru.

Velika prednost egipatske depilacije što je potrebna puno manja dužina dlačica, 1 do 2 mm i što uspješno uklanja već urasle dlačice. Za razliku od klasične depilacije voskom, koji se lijepi i za dlačice i za kožu, šećerna pasta se lijepi za dlaku te na taj način ne oštećuje kožu, već samo uklanja odumrle stanice s površine kože, čime je tretman daleko manje bolan, a ujedno radi i piling što čini kožu daleko više glađom, baršunastom i svilenkastom, te nema ružnih crvenih točkica, tako da je idealna za osobe s osjetljivom kožom.

Također se vrlo učinkovita i preporučljiva kod depilacije lica ili depilacije pazuha. Zbog iznimne učinkovitosti, gdje šećerna pasta ne trga dlaku, učestalost depilacije se smanjuje na šest tjedana, za razliku od uobičajenih 3 tjedna kada se prakticira tretman depilacije voskom. Sve češćim izvođenjem egipatske depilacije dlačice postaju rijeđe i sporije rastu

Egipatska depilacija, zbog svoje niske temperature djelovanja, izrazito se preporuča osobama s proširenim venama, ispucalim kapilarima i psorijazom.
Okvirno trajanje tretmana: od 10 min do 90 min ovisno o zoni

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!