Beauty & Laser Centar Venus Vas nagrađuje sa nevjerovatnim poklonima za božićne blagdane!
Za Vas smo pripremili čak četiri nagrade koje ćemo Vam pokloniti u periodu od 21.12. do 24.12.2017.
ORGANIZATOR
Promotivna aktivnost “Venus giveaway” raspisuje Beauty4you d.o.o. (OIB: 59382664309), Maksimirska 94, 10 000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obaveze koja proizlaze iz ove promotivne aktivnosti.
TRAJANJE I SVRHA PROMOTIVNE AKTIVNOSTI
Promotivna aktivnost, u kojoj se od sudionika traži da prate Facebook stranicu Beauty & Laser Centar Venus i podjele na svojem Facebook profilu zadani post, raspisuje se u svrhu promocije Beauty4you d.o.o. kao Organizatora. Promotivna aktivnost traje od 14. prosinca 2017. od 13:00 do 24. prosinca do 23:59 sati. Od sudionika promocije traži se da u navedenom periodu bude pratitelj Facebook stranice Beauty & Laser Centar Venus, označe dvije prijateljice i podjele javno na svojem Facebook profilu post kojim Beauty4you d.o.o. poziva na sudjelovanje u promotivnoj aktivnosti.
FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Uključuje:
21.12. 1x Depilacija cijelih nogu – u vrijednosti 120 kn
22.12 1x. 30 minuta u solariju – u vrijednosti 150 kn
23.12. 1x Izbjeljivanje zubi – u vrijednosti 500 kn
24.12. 1x Med contour (zona po izboru), 1x limfna drenaža 30min, 1x jelovnik – u vrijednosti 1350 kn
PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovoj marketinškoj promociji imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske, starije od 18 godina, koji su u navedenom periodu pratitelji Facebook stranice Beauty & Laser Centar Venus označili dvije prijateljice i koji su podijelili javno na svojem Facebook profilu objavu kojim Beauty4you d.o.o. poziva na sudjelovanje u promotivnoj aktivnosti. Time se prihvaćaju Pravila promocije. Organizator promocije je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici promocije, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

IZBOR POBJEDNIKA PROMOCIJE
U četvrtak 21.12.2017., petak 22.12.2017., subotu 23.12.2017. te nedjelju 24. 12. 2017. slijedi odabir pobjednika prema izboru Organizatora. Osoba koja je ispunila sve kriterije za sudjelovanje bit će nagrađena prema Fondu nagrada navedenim u Pravilima promocije.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnik nagrade biti će obaviješten o dobitku nagrade putem komentara u post-u objave u roku od 3 dana od dana završetka promocije. Ako dobitnik u roku od 7 dana ne odgovori na poruku, nagradu neće moći realizirati. Ukoliko pobjednik promocije ne bude ispunjavao uvjete za preuzimanje nagrade, Organizator će u roku 24 sata odabrati drugog pobjednika promocije. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. Nagradu nije moguće zamijeniti niti zahtijevati njenu novčanu protuvrijednost.

SUDIONICI U PROMOCIJI
Sudionici ove promocije ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovoj promociji, sudionici prihvaćaju Pravila ove promocije.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u promociji.

POREZI
Dobitnik nagrade ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika promocije te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA PROMOCIJE
Promocija može biti prekinuta ili izmijenjena u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!