Barokomora je uredaj koji ostvaruje niz fizioloških promjena u organizmu koje izaziva povećana ili snižena vrijednost parcijalnog tlaka kisika u udahnutom zraku, tj. udisanje čistog kisika na povišenom tlaku okoline. Barokomore se koriste u svim razvijenim zemljama svijeta za mediciska istraživanja, selekciju i trenažu ljudstva za specijalne dužnosti ( piloti, astronauti, padobranci, ronioci) i lječenje bolesnika.

Liječnicima je odavno poznato da veliki broj bolesti u svojoj osnovi ima nedostatak kisika - hipoksiju- uzrokovana različitim mehanizmima. Bilo da je u pitanju primarni uzrok bolesti ili njena posljedica, imperativno je potrebno ukloniti taj nedostatak kako bi stanice mogle preživjeti i ponovo uspostaviti normalne biokemijske i energetske procese. Kako je nedostatak kisika poguban za svaku stanicu, jasno je otkuda vrlo široka primjenjivost hiperbaričnog kisika kao ljeka.
Okvirno trajanje tretmana: 60 min

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!