Postoji nekoliko vrsta ekstenzija trepavica, a glavna podjela bi bila na – klasične i volumenske (2D, 3D, 4D, 5D, 6D..). Volumenske su poznate i pod nazivom ruski volumen.

Razlika između klasičnih i volumenskih (ili ruskih) je ta da se kod klasičnih aplicira jedna umjetna dlačica na jednu vašu trepavicu, dok se kod volumenskih aplicira više dlačica na jednu vašu trepavicu. Ugradnja ekstenzija može potrajati od 2 do 3 sata, ovisno o broju/količini ekstenzija koje se ugrađuju, metodi kao i brzini same tehničarke (tehničara).

Kod ekstenzija trepavica imamo više oblika uvijenosti same trepavice koja se postavlja kao i različite dužine. Uvijenosti koje postoje su: J, B, C, D i L.

J su najmanje uvijene te su idealne za one koji imaju jako spuštene kapke ili pak za unutarnje i vanjske dijelove oka. One će osobe sa spuštenim kapcima najmanje smetati/pikati te će i manje ispadati. B su druge po redu uvijenosti, malo slabije uvijene nego C. C uvijenost je nekakva zlatna sredina, po meni najljepša uvijenosti i većini klijentica savršeno odgovara. D su pak najuvijenije od svih i ne mogu se svima ugraditi. L uvijenost je isto odlična za spuštene kapke, male oči, oči koje nemaju puno prostora između mobilnog dijela kapka i obrva te doslovno izgledaju kao slovo L, ravne su te imaju uvijenost na samom kraju prema gore.

Kod konzultacija je jako bitno da tehničar pogleda vaše trepavice i savjetuje vam koje su idealne za vas jer se određena uvijenost mora prilagoditi uvijenosti prirodne trepavice. Ovo je jako bitno za samu trajnost ekstenzija trepavica. Ako npr. na ravne trepavice koje idu prema dolje ugradite najveću zavijenost, odnosno D curl, te ekstenzije će puno brže poispadati s vaših prirodnih trepavica nego recimo J, B ili L curl trepavice.

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!