Uloga limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari. Protok limfe i prirodna limfna drenaža može se usporiti ali zato postoje opcije popravljanja i rješavanja mnogih problema. Ako limfni sustav ne ispunjava svoju ulogu, radi otpadnih tvari koje se nakupljaju može doći do podbuhlosti, sive, opuštene kože i otečenih nogu.

Limfna drenaža je pritisak na limfne žile i čvorove koji će pomoći u boljem protoku limfe i time rješavati estetske i zdravstvene probleme. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman. Potiče razgradnju celulita, prokrvljenost tkiva, otklanjanje edema i smanjenje obujma radi puštanja tekućine.

Jedan od naziva za limfnu drenažu je presoterapija. Razlog tome je to što ovaj tretman uključuje upuhivanje zraka koji stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na ovaj način se mehanički potiskuje nataložena tekućina među stanicama. Kroz ovu terapiju izbacit će se suvišne i štetne tvari iz tijela, kao i tekućina. Nakon tretmana osoba više nema natečenosti niti boli koja je bila prisutna ranije.

Limfna drenaža preporučuje se:
⦁ ljudima sa slabom cirkulacijom
⦁ ako vam se nakupljaju otpadne tvari u organizmu
⦁ kod otečenih nogu ili sindroma teških nogu
⦁ nakon kirurških zahvata
⦁ ako imate problem s celulitom
⦁ kod problema ispucalih kapilara ili proširenih vena
⦁ kod sportskih ozljeda
⦁ ako ste istegnuli ili iščašili zglob
⦁ kod napuhnutog i opuštenog izgleda lica
⦁ imate glavobolje i migrene

Okvirno trajanje tretmana: 30 min
AKCIJA: 10 x limfna drenaža 500 kn

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!