AKCIJA:SMILITE-Izbjeljivanje zubi-Dva dolaska za 499kn!

SMILITE-Izbjeljivanje zubi
23. travnja 2016.
Njega lica
28. travnja 2016.

AKCIJA:SMILITE-Izbjeljivanje zubi-Dva dolaska za 499kn!

Venus ovog puta priprema još jednu akciju za sve naše nove i stare klijente! Iskoristite ovaj promotivni period i prođite jeftinije! Za Vas smo pripremili neodoljivu ponudu! Za cijenu jednog dolaska na naš SMILITE tretman dobivate dva dolaska, odnosno drugi dolazak Vam je besplatan!

Zanima Vas što je to SMILITE izbjeljivanje zubi?

 

Koristi se Opalescence gel koji ne oštećuje caklinu. Smilite je preporučen kao najbolji uređaj za izbjeljivanja zuba od strane Sveučilišta u Firenci jer je svestraniji i učinkovitiji od ostalih sustava dostupnih na tržištu.

Kombinacija smilite tehnologija s LED svjetlima i gela omogućuje profesionalni način izbjeljivanja zubi kojima se vraća prirodna bjelina i osmijeh na lice.

Tehnologija se sastoji od 3 diode i peroksidnog gela čime se oslobađa više kisika iz gela u manje vremena, a LED diode služe kako bi manje zagrijavale od klasičnog izbjeljivanja čime je sam tretman ugodniji za korisnika.

Korisne informacije

Očekivano izbjeljivanje je 2 - 4 nijanse po ključu boja. Trajnost ovisi o vašim individualnim prehrambenim navikama i oralnoj higijeni. Nakon tretmana ne preporučuje se konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja prvih 48h.

 

KLIKNI OVDJE I REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Poštovani klijenti. Ako radite narudžbe samo za LIMFNU DRENAŽU ili VIBROSAUNU, za svog operatera izaberite "LIMFNA DRENAŽA odnosno VIBROSAUNA.

Pretplatite se na Venus Newsletter

Pretplatite se na Venus Newsletter i primajte ekskluzivne popuste prvi!

Uspješno ste se pretplatili!